ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Άρτια καταρτισμένοι δικηγόροι

Γερωνυμάκης Γεώργιος

Ο Γερωνυμάκης Γεώργιος γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ματσεράτα και ασκεί δικηγορία από το έτος 2004 στο Ηράκλειο, με τομείς εξειδίκευσης το δίκαιο των ακινήτων (εμπράγματο, προστασία κυριότητας, νομής, γειτονικό δίκαιο, διανομές, απαλλοτριώσεις, κτηματολογικές διαφορές), το κληρονομικό δίκαιο, το δίκαιο συμβάσεων, τη διεκδίκηση - εξασφάλιση χρηματικών απαιτήσεων από οποιαδήποτε νόμιμη αιτία, το τραπεζικό δίκαιο, το δίκαιο αναγκαστικής εκτέλεσης και άμυνας του οφειλέτη.

Επίσης, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου από το 2014. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής και της Ιταλικής Γλώσσας.

Μαθιουδάκη Άννα

Η Μαθιουδάκη Άννα γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συνεργάτης του γραφείου μας από το 2007.

Είναι Δικηγόρος παρ' Εφέταις και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου. Από το 2008 μέχρι σήμερα, ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία με έμφαση σε αντικείμενα Εμπορικού και Αστικού Δικαίου, με ιδιαίτερη επιστημονική και δικαστική εμπειρία σε θέματα Οικογενειακού Δικαίου, Δικαίου Τροχαίων Ατυχημάτων και Δικαίου Ακινήτων.

Συμινή Μαρίνα

Η Συμινή Μαρίνα γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης της Νομικής Σχολής Αθηνών στον κλάδο του Αστικού Δικαίου.

Ασκεί τη δικηγορία στο Ηράκλειο Κρήτης από το έτος 2012, με τομείς εξειδίκευσης το δίκαιο των μισθώσεων (αστικές - εμπορικές), το Δίκαιο Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (εμπορικά σήματα) και τα τροχαία ατυχήματα. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας.

Μαραγκάκη Γεωργιάννα

Η Μαραγκάκη Γεωργιάννα γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο διΐδρυματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις” του ίδιου

Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με το τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).

Έχει λάβει την πιστοποίηση της Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών του οργανισμού ADR-ODR International και στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού της έχει κάνει πρακτική άσκηση στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Το τελευταίο

διάστημα ασχολείται με υποθέσεις Οικογενειακού, Κληρονομικού Δικαίου και τα Τροχαία Ατυχήματα.